INSERT INTO sites(host) VALUES('feliratok.org') 1045: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) feliratok.org Estimated Worth $333,205 - MYIP.NET Website Information
Welcome to MyIP.net!
 Set MYIP as homepage      

  
           

Web Page Information

Title:
Meta Description:
Meta Keywords:
sponsored links:
Links:
Images:
Age:
sponsored links:

Traffic and Estimation

Traffic:
Estimation:

Website Ranks

Alexa Rank:
Google Page Rank:
Sogou Rank:
Baidu Cache:

Search Engine Indexed

Search EngineIndexedLinks
 Google:
 Bing:
 Yahoo!:
 Baidu:
 Sogou:
 Youdao:
 Soso:

Server Data

Web Server:
IP address:    
Location:

Registry information

Registrant:
Email:
ICANN Registrar:
Created:
Updated:
Expires:
Status:
Name Server:
Whois Server:

Alexa Rank and trends

Traffic: Today One Week Avg. Three Mon. Avg.
Rank:
PV:
Unique IP:

More ranks in the world

Users from these countries/regions

Where people go on this site

Alexa Charts

Alexa Reach and Rank

Whois data

Who is feliratok.org at

No info.

Front Page Thumbnail

sponsored links:

Front Page Loading Time

Keyword Hits (Biger,better)

Other TLDs of feliratok

TLDs Created Expires Registered
.com
.net
.org
.cn
.com.cn
.asia
.mobi

Similar Websites

More...
Alexa标题

Search Engine Spider Emulation

Title:WWW.FELIRATOK.ORG
Description:MAGYAR FELIRATOK
Keywords:FELIRAT, FELIRATOK
Body:
WWW.FELIRATOK.ORG
FELIRATOK
A legjobb válogatott FELIRAT oldalak! Ha szeretnél te is kikerülni feliratos oldaladdal az oldalunkra nem kell mást tenned mint kitenni az oldalunk linkjét az oldaladra és írnod egy e-mailt.
Sorozat feliratok és film feliratok letöltése.Tedd az oldalt a kedvenceid közé, hogy mindig vissza találj, vagy írd be a google-be: FELIRATOK és klikkelj az első találatra.
A legjobb FILM és SOROZAT FELIRAT letöltő oldalak
Opensubtitles
A legnagyobb felirat adatbázissal rendelkező több nyelvű oldal. A fordítók is innen töltik le az eredeti angol feliratot, amit lefordítanak, így nem kell az időzítéssel foglalkozni.
SuperSubtitles
Magyarország elsőszámú feliratos oldala, az oldalnak sok-sok fordítója van így álltalában a legtöbb felirat ide kerül fel először, és végre a dizájnon és a használhatóságon is sokat javítottak.
HosszuPuska
Nagyon jó kis feliratos oldal sok fordítóval és nagyon sok felirattal. Külön választva a FILM és SOROZAT feliratok, így megkönnyítve a keresést. Sorozat feliratokból talán a legjobbak.
Podnapisi
Ismét egy több nyelvű oldal. Itt is megtalálhatsz nagyon sok feliratot Magyar és Angol nyelven is. Továbbá borítókat is tölthetsz le bár utóbbiból szinte csak Angol nyelvűt találtam.
Filmfeliratok
Elég jó kis oldal sok felirattal, de ha egy új filmhez kell felirat valószínűleg csak pár napos késéssel tudod letölteni. De ha nem menne a többi oldal itt biztosan megtalálod a keresett feliratot.
Hasznos oldalak - partnerek
Magyar DVD és CD borítók
Magyar DVD és CD borítók klubja. Ha szeretnél a filmedhez igényes borítót vagy esetleg a CD-t is szeretnéd megnyomtatni, ezen a helyen szinte mindent megtalálsz.
Olcsó írható dvd
Ha szeretnéd filmedet kiírni olcsó DVD-re Blu-ray-re CD-re válaszd ezt az oldalt. Gyors igényes kiszolgálás és kiszállítás. Rendelés után pár nap múlva már írhatod is a kedvenc filmedet akár 40Ft-os DVD-re.
Videók
Ha már megtaláltad a feliratokat amit kerestél látogass el erre a szuper oldalra ahol online videókat nézhetsz meg a viccestől a cicás videókig szinte mindent, ha szeretnél nevetni mosolyogni itt garantált!
JÁTÉKOK
Ha szeretnél egy kicsit játszani kikapcsolódni nézd meg ezt az oldalt, egy igényes válogogatott játékokat tartalmazó oldalt fogsz látni. Biztosan jól fogsz szórakozni.
Angry Birds játékok A legjobb Angry Birds játékok melyekkel ingyen játszhatsz online, de akár le is töltheted a legújabb Angry Birds játékokat, továbbá háttérképeket, telefon háttérképeket is találsz ezen az oldalon.
Maxell DVD lemezek
Maxell DVD lemezek rendelése, olcsón és gyorsan, rendeld meg ma 12:00 óráig és már másnapra kiszállítják az ország egész területére. Maxell dvd és cd lemezek széles választékáért kattints.
AUTÓS JÁTÉKOK
IMDB
Filmkatalógus
Mozi DVD
FELIRATOK

Updated Time

Updating   
Friend links: ProxyFire    More...
Site Map 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 250 300 350 400 450 500 550 600 610 620 630 640 650 660 670 680 690 700 710 720 730 740 750
TOS | Contact us
© 2009 MyIP.cn Dev by MYIP Elapsed:1.465ms